Intel
Windows 8
Fujitsu tehotyöasemat

Virtuaalinen tehotyöasema nostaa ammattilaiskoneen suorituskyvyn tähän päivään

Tehotyöasemat on perinteisesti hankittu niille pöydille, joiden ääressä työskentelevät raskaita ammattilaissoftia pyörittävät suunnittelijat ja mallintajat. Ohjelmat kehittyvät jatkuvasti ominaisuuksiltaan laajemmiksi ja samalla ohjelmia pyörittävältä raudalta vaaditaan enemmän tehoa. Jotta pöydille mahtuisi jatkossa muutakin kuin rautaa, yhä useammat yritykset ovat päätyneet fiksuun ratkaisuun: sijoitetaan koneet konesaliin ja käytetään niitä kevyemmillä päätelaitteilla, kuten kannettavilla tietokoneilla.

Ratkaisu säästää kaiken lisäksi rahaa ja parantaa tietoturvaa. Päätelaitteella voi olla yhteydessä tehotyöasemaan mistä tahansa. Turvallisuus kasvaa, kun tiedostoja ei tarvitse ladata työkoneille, eivätkä ne lähde kiertämään yrityksen ulkopuolelle, esimerkiksi yhteistyökumppanin laitteille ja verkkoon.

Haluatko tietää lisää

Katso video tehotyöasemien virtualisoinnista tästä:


Kolme kysymystä, jotka auttavat valitsemaan oikean tehotyöaseman

Kuuluvatko 3D-mallintaminen, simulointi tai visuaalinen ja digitaalinen sisällöntuotanto työnkuvaasi? Kuulostavatko AutoCAD, ArchiCAD, Catia ja Maya sovelluksina tutuilta? Entä SolidWorks, Creo tai Adobe CS?

Jotta voisit olla varma, että tehotyöasemasi on sinun haasteisiisi paras teknisten ja käyttöominaisuuksien yhdistelmä, sinun on hyvä asettaa ainakin kolme kysymystä:

Virtualisointi

Kutsu Fujitsun ProDemoStudio käymään luonasi!

Missä voisit tutustua sellaisiin ammattilaistason tehotyöasemiin joita ei kauppakeskuksissa myydä? Et juuri missään! Onko sinusta kohtuutonta joutua harkitsemaan merkittäviä laiteinvestointeja ilman että voit tutkia niiden suorituskykyä ja toimivuutta itse? Emme ihmettele! Korjataan tilanne, rakennetaan Fujitsu CELSIUS -studio sinun työpaikkasi neukkariin.

Jollet ”ehdi” pyytää ProDemoStudiota työpaikallesi, ehdi piipahtamaan Helsingin Valimotiellä. Siellä sijaitsevassa Fujitsun Ratkaisukeskuksessa demotaan myös virtualisointiratkaisua.

Varaa ProDemoStudio:

lomakkeella »

Soittamalla: puh. 029 302 8815
Meilitse: myynti@fi.fujitsu.com

Fujitsu tehotyöasemat

Kuka myy lähelläsi jälleen?

Fujitsu kannettavat

Tarkista tästä lähin asiantunteva Fujitsu-partneri.
Saat avun, jonka taatusti ansaitset.

Etsi lähin jälleenmyyjä

Soita suoraan myyntipalveluumme!

Neuvo, tieto, yhteys, mitä ikinä kaipaatkin: rriinngg.
029 302 8815


Vai meilaatko mieluummin?

Avaa keskustelu naputtelemalla asiasi sähköpostiin.
Perästä kuuluu ja pian.
myynti@fi.fujitsu.com

Fujitsu kannettavat


Fujitsun tehotyöasemien mallisto on laajempi kuin arvaatkaan. Katso!