Käytämme tällä sivustolla evästeitä, jotta pystymme parantamaan käyttökokemusta ja analysoimaan liikennettä. Yksityisyydensuoja
Net-lehden historia: 2000–
Suomen Fujitsun juuret
Fujitsun historia
Mikot ja MikroMikot
Net-lehden historia
Patja-historia
Net-lehden historia
2000–
1990-luku
1980-luku
1970-luku
1960-luku
Uuden vuosituhannen avainsanoja Net-lehden sisällössä olivat ulkoistaminen, verkottuminen ja mobiilius. Lukijat halusivat entistä enemmän tietää, mitä ne merkitsevät heidän oman toimintansa kannalta ja mihin maailma on menossa.

Myös vihreät teemat nostivat päätään. Työhyvinvointi oli esillä etenkin laitteiden säteilyn ja ergonomian kautta.

Vuosikymmenen lopulla Net luotasi tulevaisuutta helpottaakseen asiakkaiden päätöksentekoa. Erityisesti asiakashyötyjä puntaroitiin eri näkökulmista ja asiakkaiden haastattelut olivat  yhä lehden tärkeintä sisältöä. 

Jatkuvasti vahvistuvaksi aihepiiri vakiintui työelämä ja erityisesti työssä jaksaminen.

Aikakauslehtimuotoinen Net vaihtui vuonna 2001 tabloid-kokoon ja lehti alkoi ilmestyä Kauppalehden sisäänpistona. Takaisin aikakauslehtimuotoon lehti palasi vuonna 2007, jolloin Net liitettiin Talouselämä-lehden väliin.

Net-lehti sai sähköisen kaksossiskon, kun juttuja alettiin julkaista verkossa. Verkko-Netin ensimmäinen numero ilmestyi lokakuussa 2001.

Toimialaa ja ylipäätään lehden sisällön muuttumista sävyttää kehitys järkälemäisistä laitteista kämmentietokoneisiin ja määrämuotoisiin Patja- ja Sohva-palveluihin.

Paikallisuuden lisäksi globaali toiminta nousi entistä vahvemmin esiin. Vuodesta 2004 lähtien osa lehden jutuista on käännetty englanniksi ja siten levitetty tietoa suomalaisesta osaamisesta myös maailmalle – etenkin Fujitsun-konsernin sisällä. 

www.net.fujitsu.fi

 
All Rights Reserved. Copyright © 2010 FUJITSU