Käytämme tällä sivustolla evästeitä, jotta pystymme parantamaan käyttökokemusta ja analysoimaan liikennettä. Yksityisyydensuoja
 
 

Vuonna 2012 perinteinen Patja sai rinnalleen iisimmän vaihtoehdon. Laitteessa kuin laitteessa toimiva Patja Easy helpottaa ylläpitoa ja joustaa sekä liiketoiminnan että käyttäjien tarpeiden mukana..

Suomen Fujitsun juuret
Fujitsun historia
Mikot ja MikroMikot
Suurkoneet
Patja-historia
Patja-palvelu 
Hulppeaa huolettomuutta  vuodesta 1995
  Arvojen yhteensopivuutta
  Uskottavuus vaakalaudalla
  E-bisneshuuma antoi työrauhan
  2000-luku vakiinnutti palvelun
  Suuretkin uskaltavat ulkoistaa
Tietoturva ja mobiliteetti ponnistavat esiin
  Palvelutuotanto kansainvälistyy
  Puhu minulle helppoudesta
  Patja yltää pilviin
Voisiko työ olla helppoa?
Voisiko työnteko olla helppoa?

Vuonna 2012 tutustuttiin johtajaan nimeltä John W. Hard. Hänen karu sanomansa on, että työnteon pitää olla rankkaa, vaikeaa ja työntekijöitä pitää jatkuvasti valvoa.

Fujitsun kehittämä Patja Easy julisti päinvastaista sanomaa: työnteon pitää olla helppoa. Siihen tarpeeseen luotiin uusi Patja Easy.

Patja Easy on tietotyöläisen työympäristö, joka tuotetaan kokonaispalveluna Fujitsun palvelinkeskuksesta. Tähän asti Patja-toimintamalli on perustunut vakioituun laitekantaan, mutta nyt palvelu on tarjolla joustavasti erilaisiin päätelaitteisiin.

Patja Easy mahdollistaa ensimmäistä kertaa sen, että oman työympäristön saa joustavalla, turvallisella ja käyttäjäystävällisellä tavalla lukittujen, organisaation sisäisten työympäristöjen ulkopuolelle.

Patja Easy tuo kaikki organisaation tarjoamat työkalut yhteen käyttöliittymään, johon kirjaudutaan verkkosivulla.

Saman käyttöliittymän kautta hoituvat sähköposti, kalenteri, pikaviestit, puhelut ja dokumenttien jakamiset. Kollegojen läsnäolotiedot ovat näkyvillä ajantasaisina. Samoin tarvittavat sovellukset, esimerkiksi matkalaskusovellukset ja toiminnanohjausjärjestelmä, on tuotu samaan keskitettyyn näkymään.

Patja Power, Flex ja Easy

Erilaiset Patja-mallit muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden, josta jokaiselle käyttäjäryhmälle löytyy tarkoituksenmukainen työympäristö. Eri ratkaisuja voidaan yhdistellä organisaation tarpeiden mukaan.

  • Patja Power on Patja-palvelu perinteisen laajalla palvelukomponenttivalikoimalla.

  • Patja Flex on virtualisoitu työympäristö, jota voi personoida ja räätälöidä sekä käyttää tarvittaessa myös offlinessa.

  • Patja Easy on organisaatiokohtainen työympäristö, jossa kaikilla käyttäjillä on yhtenäinen työpöytä. Patja Easy vaatii verkkoyhteyden.
» Historia-etusivu
 
Lue lisää
www.fujitsu.com/fi
All Rights Reserved. Copyright © 2010 FUJITSU