Intel
‹‹ Etusivulle
Fujitsu

Muutos vaatii varmaa tietoa

Jari Nykänen
Myyntijohtaja
Fujitsu

Yritysjohto kaipaa suurten muutosten äärellä mahdollisimman paljon kovaa maata jalkojensa alle. Kun liiketoiminta muuttuu, tiedon käsittely muuttuu, joten it-ratkaisujen pitäisi venyä vastaamaan muutokseen.

Tämän vuoksi Fujitsun laiteratkaisut suunnitellaan venymään liiketoiminnan ja työn tekemisen muutoksien mukaan. Fujitsu esitteli hiljan ETERNUS AF-tallennuslaitteen, joka perustuu flash-tekniikkaan ja on pitkä askel parempaan suuntaan. Suorituskyky kasvoi jopa viisisatakertaiseksi aiempiin ratkaisuihin verrattuna, virrankulutus supistui ja tilantarve putosi kymmenesosaan perinteiseen ratkaisuun verrattuna.

”Tallennuslaitteen suorituskyvyn raju kasvu auttaa verkkokauppoja kestämään Black Fridayn kaltaisen rynnistyksen. Kaikki datan analysoinnista hyötyvät organisaatiot, finanssialalta teollisuuteen, terveydenhuoltoon ja sääpalveluihin voivat kerätä valtavia määriä dataa ja tehostaa niiden käsittelyä merkittävästi. Nopea datan jalostaminen auttaa havaitsemaan toistuvia ilmiöitä ja parantamaan ymmärrystä omien asiakkaiden toiminnasta ja toimintaympäristöstä”, myyntijohtaja Jari Nykänen Fujitsulta sanoo.

” Tallennuslaitteen suorituskyvyn raju kasvu auttaa verkkokauppoja kestämään Black Fridayn kaltaisen rynnistyksen. ”

Tallennuslaitteiden kehitys tukee osaltaan esineiden internetiä, joka taas kasvattaa tallentamisen ja etävarmistamisen merkitystä liiketoiminnan kehittämiselle.

”Valmistava teollisuus voi kerätä valtavan määrän dataa ja analysoida datasta, millaisissa olosuhteissa laitteita käytetään, miksi ne vikaantuvat ja miten niiden huolto ja varaosien säilytys pitäisi optimoida maailmanlaajuisesti.”

Yritysten perinteisen rakenteellisen datan kuten myyntitiedon ja vastaavan tallentaminen tapahtuu ennakoitavasti ja suunnitellusti. Jos tapahtuu virheitä, prosessit voidaan toistaa ja saada uudella yrityksellä tiedot talteen.

” Jos tapahtuu virheitä, prosessit voidaan toistaa ja saada uudella yrityksellä tiedot talteen. ”

Sen sijaan esineiden internetin tuottaman tiedon tallentamiseen on vain yksi mahdollisuus. Todellisen maailman olosuhteet eivät toistu koskaan aivan samanlaisena, joten kadonnutta tietoa ei voi korvata. Katko datavirrassa tuhoaa mahdollisuuden luotettavaan analysointiin.

”Tiedon käsittelyn täytyy muuttua liiketoiminnan muuttuessa, tieto täytyy voida varmistaa ja palauttaa mahdollisimman tehokkaasti, ja tiedon tallentamisen elinkaarikustannusten täytyy olla kohtuullisia. ETERNUS AF:n vikasietoisuus on alan huippua, ja replikointi onnistuu myös aiempien sukupolvien ETERNUS DX-laitteiden kanssa. Näin tietojen varmistaminen ja palauttaminen sujuu ongelmitta, vaikka ympäristössä käytettäisiin eri-ikäisiä ja -kokoisia laitteita”, Nykänen kertoo.

ETERNUS AF voidaan sijoittaa koon supistumisen ja pienemmän jäähdytystarpeen vuoksi merkittävästi pienempään ja energiatehokkaampaan datakeskukseen kuin vastaavat vanhemmat laitteet. Uutuuslaitteet toimivat myös hyvin yhteen vanhempien ETERNUS DX-laitteiden kanssa, joten vanha laite voidaan käyttää esimerkiksi replikoivaan etävarmistukseen.


Saammeko kuulla myös Sinun mielipiteesi tai kysymyksesi?

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä.

Roskapostisuodatus *:Pysy tiedon tasalla!

Tilaa Fujitsun kuulumiset sähköpostiisi ››

Yllä olevan linkin takaa voit tehdä uutiskirjeeseen liittyviä valintoja tai halutessasi poistua postituslistaltamme.


Tutustu myös: