Intel
‹‹ Etusivulle
Fujitsu

Sujuvoita varmuuskopiointia: CommVault Simpana ja FUJITSU ETERNUS.

Anders Stinger
Myyntijohtaja
CommVault

Kasvava tiedon määrä koettelee organisaatioiden tietojärjestelmiä ja tuo uusia ongelmia myös varmuuskopiointiin.

Normaalistikin varmuuskopioiden ottaminen voi olla erittäin mutkikas prosessi. Jos tietoa on paljon ja sitä on kertynyt vuosien varrella useista eri lähteistä esimerkiksi organisaatiomuutosten takia, tilanne hankaloituu entisestään.

”Kasvava tiedon määrä koettelee organisaatioiden tietojärjestelmiä ja tuo uusia ongelmia myös varmuuskopiointiin.”

Ilmankaan ei pysty elämään. Koskaan ei tiedä, milloin ja missä levyt paukahtavat ja tietoa täytyy palauttaa käyttöön. Lisäksi tiedon saatavuutta säätelevät erilaiset ulkoiset määräykset ja sopimukset.

”Koskaan ei tiedä, milloin ja missä levyt paukahtavat ja tietoa täytyy palauttaa käyttöön.”

”Varmuuskopioiden ottaminen on vanhimpia ja yleisimpiä it-ammattilaisten tehtäviä. Rutiininomaisuudestaan huolimatta se mutkistuu vuosi vuodelta, erityisesti suurissa yrityksissä”, Anders Stinger CommVaultilta kertoo.

Erilaisten varmuuskopiointi- ja tallennussovellusten valmistajien määrä nousee satoihin. Mitä vaativampaan tarpeeseen haetaan ratkaisua, sitä kapeammaksi valikoima käy. CommVaultin Simpana on suunniteltu helpottamaan monimutkaista, suurten datamäärien hallintaa.

”Mitä vaativampaan tarpeeseen haetaan ratkaisua, sitä kapeammaksi valikoima käy.”

”Olemme koonneet kaiken varmuuskopiointiin liittyvän hallinnan ja raportoinnin yhteen konsoliin. Ratkaisumme toimii hyvin jopa mutkikkaimmissa eli erittäin suurissa ja maantieteellisesti hajallaan olevissa organisaatioissa”, Stinger sanoo.

Suurissakin organisaatioissa varmuuskopioinnin ja tiedon saatavuuden haasteita on ratkottu useilla päällekkäisillä järjestelmillä. Käytännössä tämä kuitenkin vähentää mahdollisuutta automatisoida varmuuskopiointia ja lisää inhimillisten virheiden mahdollisuutta.

Fujitsun ja CommVaultin täsmälääke nykyaikaiseen varmistamiseen on ETERNUS-tallennuslaitteiden ja CommVaultin Simpanan yhdistelmä. Se auttaa organisaatioita yksinkertaistamaan varmuuskopiointiin liittyviä prosesseja mahdollisimman paljon.

”Simpana toimii hyvin jopa mutkikkaimmissa eli erittäin suurissa ja maantieteellisesti hajallaan olevissa organisaatioissa.”

Fujitsu tarjoaa Simpanaa valmiiksi esiasennettuna tallennuslaitteisiin. Järjestelmän saa erittäin nopeasti käyttöön ilman huolia laiteyhteensopivuudesta tai lisensseistä.

Fujitsun ja CommVaultin Simpanan yhdistävästä paketista on saatavana erilaisia skaalautuvia vaihtoehtoja. Ne on suunniteltu nopeasti käyttöönotettavaksi ja muuhun it-ympäristöön integroitavaksi. Ratkaisut kattavat myös monia erityistarpeita, joihin perinteisesti on tarvittu yksittäisratkaisuista koottu tilkkutäkki.


Saammeko kuulla myös Sinun mielipiteesi tai kysymyksesi?

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä.

Roskapostisuodatus *:Pysy tiedon tasalla!

Tilaa Fujitsun kuulumiset sähköpostiisi ››

Yllä olevan linkin takaa voit tehdä uutiskirjeeseen liittyviä valintoja tai halutessasi poistua postituslistaltamme.


Tutustu myös: