Mistä ihminen voi tietää?

Mistä tiedät, täyttääkö kaavailemasi konesalikokoonpano liiketoimintasi vaatimukset?

Mistä tiedät, yltääkö palvelin mainonnassa maalailtuun laskentatehoon juuri sinun käyttämäsi SAP-järjestelmän osana?

Mistä tiedät, toimiiko raudan ja softan yhteispeli konesalissa niin kuin se fläpillä toimii?

Et välttämättä tiedäkään. Ja se on tietysti onneton asia, jos tehtävänäsi on valita ratkaisuja työyhteisösi käyttöön. Mutta arvaamiseen ei sentään tarvitse turvautua: tadadadaa!

Fujitsu Ratkaisukeskus


Fujitsu Ratkaisukeskus

Kokeile, tiedät etukäteen!

Fujitsu on rakentanut Ratkaisukeskuksen niistä laitteistoista ja ohjelmistoista, jotka parhaillaan ovat kehityksen aallonharjalla. Keskuksessa ovat sinun vertailtavanasi siis juuri ne ratkaisut, joita harkitset yrityksesi käyttöön. Kukaties olet jo pyytänyt tarjouksenkin niistä.

Koripalloilijan korkuisissa kaapeissa vilkkuvat Fujitsu PRIMERGY - kortti- ja kehikkopalvelimet sekä erilaiset Fujitsu ETERNUS -tallennusjärjestelmät. Eri järjestelmäratkaisut on toteutettu valmiiksi toimiviksi kokonaisuuksiksi, jotta sinä voisit vertailla vaihtoehtojasi ennen valintaa.


Nyt uutta: tehotyöasemat konesaliin.

Ratkaisukeskuksessa esittelemme sinulle myös aivan uuden vaihtoehdon tehotyöasemien käyttöön. Tehotyöasemathan on perinteisesti hankittu niille pöydille, joiden ääressä työskentelevät raskaita ammattilaissoftia pyörittävät suunnittelijat, mallintajat jne. Uusi ajatus on sijoittaa nämä tietotekniset ”hauikset” konesaliin ja käyttää niitä ohutpäätteellä, jolloin tietoturva paranee ja päätelaitteissa säästää rahaa. Tule ja tutki!

Fujitsu Ratkaisukeskus


Fujitsu Ratkaisukeskus

Mihin kaipaat ratkaisua?

Fujitsu on apunasi kaikissa järjestelmähankkeiden vaiheissa suunnittelusta ja toteutuksesta koulutukseen ja ylläpitoon. Ota yhteys, mikä vaiheesi sitten onkaan.


Kokoonpanojen demokäyttö Ratkaisukeskuksessa


Ratkaisujen konsultointi, suunnittelu ja asentaminen


Henkilöstön koulutus


Kattavat ylläpitopalvelut


Ota yhteys suoraan minuun!

Haluatko kysyä Ratkaisukeskuksesta jotakin? Hyvä, ota vain yhteys. Vai varaammeko sen saman tien käyttöösi? Selvä, kerro milloin ja millä joukkueella saavut. Valmistaudumme tuloosi.

Ratkaisukeskus sijaitsee Fujitsun tiloissa Helsingin Pitäjänmäessä osoitteessa:
Valimotie 16.

Anders Palin

Ratkaisukeskuksen kokoonpanot:Ratkaisukeskuksen kokoonpanot on toteutettu Fujitsu PRIMERGY -palvelimilla sekä Fujitsu ETERNUS -tallennusjärjestelmillä.