Windows10

Fujitsu kannettavat

FUJITSU STYLISTIC R727

Siinä kaikki.

Mitä sinä vaadit työkäyttöön hankittavalta tabletilta? Että sormi/kynäkäyttöisellä näytöllä on kokoa (12,5”), muttei paksuutta (9,5 mm)? Että tabletti tukeutuu omaan jalkaansa ja vapauttaa kätesi? Että tablettiin voi liittää näppäimistön ja telakan, myös yhtäaikaisesti? Kaikki tämä toteutuu uudessa FUJITSU STYLISTIC R727 -tabletissa. Koska tabletti hyödyntää Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmää, se on vaivaton telakoida yritysjärjestelmiin. R727 on koteloitu magnesium-alumiinikansiin ja varustettu monipuolisin liitännöin. Kaikesta siis näkee, että se on suunniteltu ammattilaisen työvälineeksi, hyvinkin ainoaksi.

Osta verkkokaupasta
Fujitsu kannettavat Fujitsu kannettavat Fujitsu kannettavat Fujitsu kannettavat Fujitsu kannettavat

FUJITSU STYLISTIC R727

Käyttöjärjestelmä: Näyttö: Muisti ja tallennus: Liitännät ja lukijat: Yhteysteknologiat:
Fujitsu kannettavat

Lisätiedot »
Data sheets (pdf) »
Support Pack Mallikohtaiset Support Pack -palvelulaajennukset

Myy tabletilla, tilaa tietokoneella

FUJITSU STYLISTIC R727

Myyntipäällikkö kävelee kohti lentokentän turvatarkastusta. Hän nostaa olkalaukustaan kannettavan tietokoneensa ja asettaa sen muoviseen kaukaloon. Kuljettuaan tarkastuspisteen toiselle puolelle hän pakkaa tietokoneen näppäimistön takaisin laukkuun, mutta jättää käteensä näytön tarkistaakseen vielä esityksensä läpi matkalla.

Itse asiassa hänellä ei ole mukana kannettavaa tietokonetta sanan perinteisessä mielessä, vaan FUJITSU STYLISTIC R727. Se on laite, jossa yhdistyvät tabletin ja kannettavan tietokoneen parhaat ominaisuudet. Toimistokäytössä siihen voi liittää kätevästi näppäimistön sekä telakan, jonka avulla Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmää hyödyntävä laite kytkeytyy vaivatta yritysjärjestelmiin. Lentokoneessa, junassa, taksissa tai muuten vain liikkeellä ollessa se muuntuu taas kätevän kokoiseksi tabletiksi, joka nojaa haluttaessa omaan seisontatukeensa.

Saksassa valmistettu 12,5 tuumainen FUJITSU STYLISTIC R727 on ihanteellinen työkalu liikkuvalle ammattilaiselle. Sen runko on magnesium-alumiini-seosta: kestävää ja kevyttä materiaalia. Ja kaiken päälle itse laite on vain 9,5 mm ohut.

Myyntipäällikkö aloittaa esityksen asiakkaansa luona. Koska tabletti on varustettu monipuolisin liitännöin, esityksen voi siirtää kankaalle ongelmitta esim. HDMI-liitännän kautta. Eikä esityksen sisällön suhteenkaan tarvitse tehdä rajoituksia, sillä laitteen 6. sukupolven Intel Core i-sarjan suoritin jaksaa pyörittää isojakin tiedostoja ja niiden tallentamiseen on tilaa on jopa 512 GB.

Kun esitys suurelle joukolle on ohi, on aika ottaa tabletti käteen ja tehdä asiakkaan kanssa tilaus. Myyntipäällikkö ottaa merkintäkynän käteensä ja alkaa käydä tilausta läpi. Kiire ei ole, sillä R727:n akusta riittää virtaa 12 tunniksi. Asiat tulevat hoidetuksi, sopimuspaperit lähetettyä sekä omiin että asiakkaan järjestelmiin; yhteysteknologioissa on mistä valita (Bluetooth 4.1, NFC, WLAN AC, 3G/UMTS, 4G/LTE).

On aika lähteä lentokentälle. Paluulentoa odotellessa myyntipäällikkö istahtaa kahvilan pöydän ääreen, kytkee näppäimistön kiinni tablettiin, kirjoittaa muistion päivän tapahtumista ja lähettää sen eteenpäin, ennen kuin alkaa käydä läpi päivän meilejä ja muita saapuneita viestejä. Lennolle hän ottaa mukaan tabletin, josta voi hyvällä omalla tunnolla katsoa elokuvan ja rentoutua matkalla kotiin.

Fujitsu STYLISTIC R726

Lisäominaisuutena voit hyödyntää laitteessa uusinta ja nopeinta mobiilin tiedonsiirron muotoa: 4G/LTE. Voit myös tehdä on-site-huoltosopimuksen, jolloin laitteesi huolletaan työpaikallasi.


Suositellut lisävarusteet mallille FUJITSU STYLISTIC R727:

Magnetic Keyboard for R727

Fujitsu kannettavat
Tuotekoodi: S26391-F2116-L246

Cradle w/AC Adapter for R727

Fujitsu kannettavat
Tuotekoodi: S26391-F2167-L100

Suojapussit 12,5”–15,6”

Fujitsu kannettavat
Kysyy lisää jälleenmyyjältäsi.

Fujitsu kannettavat

Yksi ohut, siinä kaikki

FUJITSU STYLISTIC R727 »
Fujitsu kannettavat

Liikkuvan työn mestari

FUJITSU LIFEBOOK P727 »
Fujitsu kannettavat

Presentaatioiden tähti

FUJITSU LIFEBOOK T937 »
Fujitsu kannettavat

Ruggeroitu ja sertifioitu

FUJITSU STYLISTIC V535 »

Kuka myy lähelläsi jälleen?

Fujitsu kannettavat

Tarkista tästä lähin asiantunteva Fujitsu-partneri.
Saat avun, jonka taatusti ansaitset.

Etsi lähin jälleenmyyjä »

Ota yhteys helpoimmalla tavalla.

Avaa tästä viestilomake, johon ei tarvitse paljon runoilla:
Viestilomake »


Soita suoraan myyntipalveluumme!

Neuvo, tieto, yhteys, mitä ikinä kaipaatkin: rriinngg.
029 302 8815


Vai meilaatko mieluummin?

Avaa keskustelu naputtelemalla asiasi sähköpostiin.
Perästä kuuluu ja pian.
myynti@fi.fujitsu.com

Fujitsu kannettavat


Osta verkkokaupasta:

Fujitsu kannettavat
Fujitsu kannettavat
Fujitsu kannettavat

Fujitsu kannettavat