vshape-laatikko

vShape yhdistää luokkansa parhaat teknologiat Fujitsulta ja sen kumppaneilta.

Se on joustava ja skaalautuva konesalin kokonaisratkaisu, joka yhdistää kaikki modernin virtuaalisen it-ympäristön ominaisuudet: luotettavat teknologiat sekä parhaat, testatut käytännöt ympäristön toteuttamiseen niin, että sekä käyttöönotto että ylläpito sujuvat saumattomasti ja helposti - avaimet käteen. Se haastaa perinteisen Do It Yourself (tee-se-itse) -mallin, vapauttaen arvokkaat resurssit konesaliongelmien ratkomisen sijaan liiketoimintaan.

5 miettimisen arvoista seikkaa siirryttäessä virtualisointiin
ja pilvipalveluihin – sekä vShape-ratkaisun edut

 1. Sijoita pitkällä aikavälillä

  . Sijoita pitkällä aikavälillä. Analyytikot arvioivat, että suuryritysten tietomäärä kasvaa 60 % joka vuosi, pienten ja keskisuurten yritysten tietomäärä jopa 180 %. Fujitsun vShape-ratkaisulle tämä ei ole mikään ongelma, sillä se täyttää nykyiset ja tulevat kapasiteettitarpeet joustavasti rajoittamatta suorituskykyä ja toimivuutta. Tämän takaavat skaalautuvat ja modulaariset arkkitehtuurit ja niiden joustava, yhtenäistetty käyttöönotto.
 2. Ota virtualisointi- ja pilvi-infrastruktuurit käyttöön tehokkaasti

  . Selkeitä hallinta- ja yhdistämisetuja tuovat virtualisointi- ja pilvijärjestelmät ovat modernien IT-ympäristöjen tätä päivää. Fujitsun vShape tukee järjestelmien yhdistämistä, yhdistämisen edut ovat nähtävissä heti ja palvelut ovat käytettävissä muutamassa minuutissa.

  vShapen

  myötä tarvitset entistä vähemmän laitteistoja käyttääksesi nykyisiä resursseja entistä tehokkaammin. Tämä vähentää sekä käyttökuluja että ylläpitotoimia. Sovellusten vaatimusten mukaan skaalautuvat arkkitehtuurit vähentävät lisäksi hankintakuluja ja nopeuttavat käyttöönottoa.
 3. Suhtaudu virtualisointiin ja pilvijärjestelmiin kokonaisvaltaisesti.

   Tallennuksen suorituskyky, tietojen saatavuus ja suojaus ovat keskeisiä, kun otetaan käyttöön virtuaalisia ympäristöjä tai pilviympäristöjä.

  vShape

  tarjoaa skaalautuvan alustan monenlaisten sovellusten erilaisille kuormitusvaatimuksille. Se perustuu tehokkaimpiin Fujitsun PRIMERGY-palvelimiin ja NetApp FAS -tallennusjärjestelmiin sekä ensiluokkaisiin käytettävyys- ja suojausominaisuuksiin. Virtualisointi on toteutettu VmWare vSphere –ohjelmistolla. vShape tukee monenlaisia verkkoja, kuten kuitukanavaa, Ethernetia ja yhdistelmäratkaisuja.
 4. Vältä lukittumista

  . Usein eri kerrokset infrastruktuurissa sisältävät standardoimattomia osia, mikä automaattisesti aiheuttaa lukkiutumiseen yhteen valmistajaan. Fujitsu

  vShape

  käyttää vakiotekniikoita, joita voi helposti ottaa käyttöön kaikissa ympäristöissä ilman lukkiutumista samaan valmistajaan. Tämä vähentää sekä riskejä että käyttöönottokuluja, kun valmistajakohtaisia koulutuksia ei tarvita. Fujitsun vShape on vakioitu ympäristö konesalin virtualisointiin.
 5. Koko ratkaisu yhdeltä toimittajalta.

  Tämän päivän toimiva, moderni IT-ympäristö sisältää useita keskenään synkronoitavia osia. Ympäristön osat hankitaan usein eri valmistajilta, joilla kaikilla on omat yhteyshenkilöt ja erilaiset toimintaprosessit. Tästä koituu luonnollisesti paljon vaivaa. Fujitsun

  vShape

  -viitearkkitehtuurit vähentävät asioimisen vaivaa ja yhteensopivuusriskejä, sillä sen luotettavat osat on testattu ja sertifioitu keskenään. vShape yhdistää luokkansa parhaat teknologiat Fujitsulta ja sen kumppaneilta (VmWare, NetApp ja Brocade), taaten asiakkaalle helpon virtualisointiprojektin. Selkeä etu on, että kaikki infrastruktuurin eri kerrokset tulevat yhdeltä toimittajalta, yhden yhteyshenkilön kautta. Prosessi on yksinkertainen ja nopea, eikä sisällä riskejä. Fujitsun vShape takaa, että IT-osastosi voi keskittyä huolehtimisen ja ongelmien ratkomisen sijasta liiketoimintaan.

Fujitsu PRIMERGY RX -kehikkopalvelimet. Tutustu >>

Fujitsu PRIMERGY BX -korttipalvelimet. Tutustu >>

Fujitsu System Management. Tutustu >>

Fujitsu ETERNUS -tallennusjärjestelmät. Tutustu >>

NAS-tallennus: Netapp-järjestelmät. Tutustu >>